SWEA Professional är ett nätverk inom SWEA San Francisco där våra medlemmar träffas och bygger professionella relationer, delar med sig av erfarenheter samt ger tips och råd till varandra.

Vi håller i utbildningar, har workshops och lyssnar på inspirerande föreläsares personliga framgångar och erfarenheter från arbetslivet i Silicon Valley. Vi gör också företagsbesök på såväl stora framgångsrika företag som på små start-up:s och lär oss om deras verksamheter. Framförallt så firar vi våra SWEA-medlemmars framgångar och arbetar för att styrka våra kunskaper om hur man navigerar på arbetsmarknaden här i Bay Area.

Genom sociala medier fungerar SWEA Professional som en motor genom att introducera medlemmar till ecosystemet i Silicon Valley; i form av inbjudningar till lokala events och föreläsningar, vi sprider tips om lediga tjänster, och introducerar nykomlingar till en redan etablerad gemenskap i They Bay Area. Genom YouTube ser vi till att våra medlemmar får med sig summerad kunskap från våra events.